ZITHERMAN 24. August 2019

Vi har gleden av å presentere Zitherman, et spennende Valdresband med egne låter og en helt unik sound.

Da Gunnar som er låtskriver og vokalist møtte pianisten Rune bak en reol på Elkjøp på Fagernes, ble dette starten for Zitherman. Rune hadde begynt å teste ut hvordan det ville være å ta i bruk en gammel zither i bandsammenheng. 

Zitherman beveger seg i landskapet pop/rock, og kjennetegnes av melodiøse og fengende låter med meningsfylte tekster på valdresdialekt. Bandet består av Gunnar Rotevatn Dahlen på vokal og gitar, Rune Mikael Glimsdal på el-zither og tangenter, Øystein Hovrud på bass, og Simen Motrøen på slagverk. Den spesialbygde zitheren til Rune er både opphavet til bandnavnet og til den helt spesielle sounden.

«Uansett står Zitherman for melodiøs og iørefallende musikk som hvis det er rettferdighet i verden, også etter valget, bør nå ut til flere enn bare de som var til stede i lokstallen denne lørdagskvelden.»

Frode Hermanrud, Oppland Arbeiderblad

«Det var nesten magisk hvor bra det låt; fengende, gode tekster, som ikke bare omhandlet kjærlighet og dans på roser…»

Kåre Strande, Avisa Valdres

Billetter bestilles via Hoopla  (voksen 220.- og barn 170.- inkl. avg.)   Grinda åpnes kl 19:30. Spørsmål kan sendes via sms til 91667662 eller mail post@stabburamfi.no.  Hjertelig velkommen !

 Heidi & Rune Glimsdal  / vertskap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.