KNUT REIERSRUD Huskonsert 12. september 2019 kl. 20:00

Knut Reiersrud (1961) er kjent for de fleste som en gitarist. Det er nå tretti år siden han hadde den ære å spille med sine legendariske helter- Buddy Guy og Otis Rush. Siden da har han spilt på 6000 konserter, laget mer en 300 plater, og 10 under hans eget navn. I mens han gjorde dette har han også lært å mestre ti ulike strengeinstrumenter. En mann som alltid reiser rundt med åtte gitarer fordi de har blitt innstilt forskjellig basert på hvor musikken kommer fra, det er allsidighet personifisert. Reiersruds unike talent skinner ut igjennom all denne allsidigheten. På en uforklarlig måte skaper han en aura rundt tonene som rett og slett er rene Reiersrud. Om han spiller afrikansk, indisk, norsk eller amerikansk folkemusikk, enten han dveler hulkende, danser med kattens pote virtuost over strengene eller er rett og slett støyene. Han definerer seg selv objektivt på denne måten: Utrykket er blues, emballasjen er typisk vesteuropeisk Beatles tradisjon, og lyden er orientalsk, indisk og afrikansk folkemusikk blandet med den norske hardingfela!

Billetter bestilles via Hoopla  Pris: 350.- + avg.  Dørene åpnes kl 19:30. Kaffe & kaker etter konserten er inkl. i prisen. Spørsmål kan sendes via sms til 91667662 eller mail post@stabburamfi.no.  Hjertelig velkommen !

 Heidi & Rune Glimsdal  / vertskap

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.