HENHOUSE // HUSKONSERT (inne)

HUSKONSERT // HENHOUSE // 14. OKTOBER 2022 // STABBUR AMFI (INNE)

Innendørs huskonsert ca. 40 plasser – dørene åpnes kl. 18:30 Servering av kaffe og kaker (inkl. i billetten)

HENHOUSE, et lydmalende band med Nils Einar Vinjor;  gitar, Jørun Bøgeberg;  6 str. bass, og Trond Augland; perkusjon. Tre særegne musikere med godt tilårskommet spille-kameraderi, og konstant løs snipp i samspillet. Nå er finito-terskelen passert og herved presenteres nytt album Vol. 2, musikk som i likhet med Vol. 1 ble skapt i et restaurert hønsehus på Toten. En fargerik musikalsk blanding av freebag progblues rundt tematiske motiver og duft av vektløs klang med snev av rockjazz. Nils Einar Vinjors svevende gitartoneklangunivers, Jørun Bøgebergs personlige stil på 6 strengs bass og andre strengerier, Trond Auglands buldrende og svingende melodiske og piskende rytmer, blir summen Henhouse noe for seg selv, og forhåpentligvis til nytelse for så mange som mulig.

Hjertelig velkommen !

Heidi & Rune Glimsdal (vertskapet)

BILLETTER KJØPES HER

Nils Einar Vinjor – Jørun Bøgeberg & Trond Augland // Henhouse i Stabbur Amfi (innendørs)
Fredag 14. oktober 2022 kl. 1900

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.