Solveig Slettahjell 15. september 2018

HUSKONSERT MED SOLVEIG SLETTAHJELL I STABBUR AMFI LØRDAG 15. SEPTEMBER 2018

«Solveig har brukt tid ved pianoet. Hun har gjort et nøysomt utvalg fra sitt rikholdige repertoaoire som finner ny og dynamisk form i dette formatet. Her er jazzklassikere, Cohen, Waits og flere av Solveigs egne låter, også noen nyskrevne til dette prosjektet – passe eklektisk, slik et må bli når en utøvings-orientert artist som Solveig bestemmer. Solveig kaller det sitt urformat; det var her hun startet ut som 9-åring, og det er her hun arbeider og gjør brorparten av sin øving, låtskriving og arrangering. Hun har brukt dette formatet ved flere anledninger, de har bl.a. skapt noen sterke tv-øyeblikk, men nå har hun altså endelig jobbet ut en helaftens konsert hvor hun selv definerer det hele. Hun har invitert med seg trommeslager Pål Hausken på noen låter og, til alt overmål, et gospelkor på Cohens Come Healing og en gammel 70-talls gospelklassiker. «Jeg elsker å gjøre dette – det er avkledd og krutt på samme tid.», sier Solveig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.